Termeni si conditii


1.            Introducere
Site-ul www.builders.ro se afla in proprietatea si administrarea Builders.
 
2.            Politica generala
Prezentii Termeni si Conditii stabilesc cadrul de utilizare a Site-ului/ si a Continutului acestuia de catre Utilizator.
Utilizarea, inclusiv, dar nelimitandu-se la, accesarea, vizitarea si vizualizarea Continutului Site-ului, implica aderarea si acceptarea integrala si neconditionata a prezentilor Termeni si Conditii si orice Utilizator al Site-ului se obliga sa respecte cu strictete acesti Termeni si Conditii, fara a le aduce vreo modificare.
De asemenea, Utilizatorul se obliga sa nu utilizeze acest Site in scopuri ilegale, imorale sau in cele interzise de acesti Termeni si Conditii.
Prin accesarea Site-ului, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg din utilizarea acestuia. De asemenea, acesta raspunde in conformitate cu legislatia romana in vigoare pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, serviciilor furnizate, Builders sau oricarui tert cu care Builders are incheiate contracte.
Continuarea navigarii pe Site presupune ca Utilizatorul agreeaza continutul acestor Termeni si Conditii si ca intelege ca utilizarea Site-ului este permisa numai cu respectarea prevederilor acestor Termeni si Conditii.
In cazul in care Utilizatorul nu agreeaza continutul prezentilor Termeni si Conditii acesta este rugat sa finalizeze accesarea Site-ului si sa paraseasca pagina web aferenta.  
 
3.             Definitii
In sensul prezentilor Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea urmatorul inteles:
 
Builders inseamna Builders Internet Corp. SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 2, strada Matei Voievod, nr. 29A, Scara B, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/12859/17.10.2013, avand CUI 32367731.
 
Comanda inseamna o conventie pe suport electronic intre Builders si Clientul care completeaza si finalizeaza cererea de cumparare a unuia sau mai multor produse de pe Site, prin completarea formularului de pe Site.
 
Client inseamna Utilizatorul care achizitioneaza produse si acceseaza serviciile furnizate de Builders prin intermediul Site-ului.
 
Consumator inseamna Clientul persoana fizica ce actioneaza in alte scopuri decat cele ale activitatii sale comerciale sau profesionale si care are sau obtine acces la Continut si Serviciu, ulterior crearii unui Cont.
 
Cont inseamna ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Cumparator accesul la zone restrictionate ale Site-ului in baza carora se acceseaza Serviciul.
 
Continutul Site-ului inseamna:
(i) toate informatiile prezentate pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
(ii) continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorului de catre Builders prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil precum si continutul oricarui e-mail trimis Builders de catre Utilizator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
(iii) informatii legate de produsele si serviciile Builders;
(iv) date referitoare la Builders sau alte date privilegiate ale acesteia;
(v) marci, imagini, logo-uri, design, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi sau orice cod, fisiere audio, video, fotografii, programe si alte date sau orice alte elemente care se regasesc sub orice forma pe Site.
 
Mesajul de Confirmare al Comenzii inseamna mesajul trimis de Builders in baza caruia Builders confirma primirea si posibilitatea sau imposibilitatea de onorare a Comenzii precum si orice alt fel de informatii in legatura cu incarcarea, transportul si livrarea produselor comandate.
 
Newsletter inseamna mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Builders intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Builders cu referire la informatiile continute de acesta.
 
Serviciu inseamna serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale Site-ului, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice si prin intermediul Contului.
 
Site inseamna domeniul www. builders.ro detinut si administrat exclusiv de S.C. Builders Internet Corp. S.R.L.
 
Termeni si Conditii inseamna prezentii termeni si conditii care reflecta in mod corespunzator informatii privind Builders, serviciile si produsele oferite de acesta precum si modalitatea de accesare si de luare la cunostinta a Continutului Site-ului.
 
Utilizator inseamna persoana fizica sau persoana juridica, de drept public sau de drept privat, romana sau straina, care acceseaza Continutul Site-ul in scopul de a obtine informatii despre Builders, serviciile si produsele oferite de acesta.
 
4.             Scopul Site-ului
Prin Continutul afisat si administrarea Site-ului, Builders isi propune sa ofere Utilizatorilor informatii corecte si actuale cu privire la serviciile si produsele oferite precum si cu privire la modalitatea de contractare a acestora.
Prin intermediul Site-ului, Builders ofera spre comercializare, produse destinate constructiilor, casei si gradinii.
In situatia in care Utilizatorii intentioneaza sa contracteze produsele si serviciile oferite de Builders prin intermediul Site-ului, se recomanda citirea cu atentie a prezentilor Termeni si Conditii precum si urmarirea si indeplinirea corespunzatoare a etapelor prezentate pentru fiecare produs in parte.
 

5.            Produse si servicii

Builders poate publica pe Site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Builders are incheiate contracte de parteneriat/colaborare, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.Builders poate limita capacitatea de achizitionare a unor produse sau servicii disponibile pe Site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe Site cum ar fi, dar nelimitat la, texte /imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc., nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Builders, acestea fiind cu titlu de prezentare.
In descrierea produselor si/sau serviciilor, Builders isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse de tip accesoriu care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
Produsele comercializate prin intermediul Site-ului sunt produse noi, ambalate in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentilor Termeni si Conditii si in limita stocului disponibil.
 
6.            Crearea Contului si Comanda produselor
Utilizatorul poate sa isi creeze un Cont pe Site.
In vederea crearii Contului, Utilizatorul va urmari etapele mentionate pe Site la rubrica dedicata crearii Contului si va furniza date referitoare la numele si prenumele sau, adresa de e-mail si adresa de livrare a produselor. Dupa crearea Contului, Utilizatorul va primi pe adresa de e-mail indicata corespunzator un mesaj care va indica spre accesare un link in vederea confirmarii Contului creat. In urma accesarii link-ului primit, Contul se considera ca finalizat creat. 
Clientul poate efectua comenzi pentru produse comercializate la un moment dat de catre Builders, exclusiv pe Site prin intermediul Contului creat.
Inainte de a lansa o comanda, Clientul ia la cunostinta despre caracteristicile produsului afisate pe Site, pretul si data de transport a acestora, care este diferita de data de incarcare a produsului si data de livrare a produsului. Este posibil ca pentru un anumit tip de produse, termenul de transport sa nu fie afisat. Rugam Utilizatorul ca pentru informatii privind procedura si termenii de livrare a produselor sa acceseze urmatorul link : [•]. 
Pentru lansarea Comenzii, Clientul va accesa Contul si va completa in mod corespunzator campurile obligatorii indicate ca atare pentru finalizarea Comenzii. Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte ca Builders poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, in orice situatie pe care o va considera ca fiind necesara.
Ulterior finalizarii si transmiterii Comenzii:
(i)            Clientul va primi imediat o confirmare de comanda care va contine contravaloarea produselor comandate. Este la alegerea Clientului sa achite confirmarea de comanda sau sa astepte Mesajul de Confirmare al Comenzii care va contine factura finala;
(ii)           dupa transmiterea imediata a confirmarii de comanda, in cel mai scurt timp se va trimite Clientului Mesajul de Confirmare al Comenzii.   
In cazul in care Clientul opteaza pentru plata produselor in avans respectiv prin card online sau ordin de plata, incarcarea, transportul si livrarea produselor comandate se va efectua numai dupa creditarea contului bancar al Builders cu suma reprezentand contravaloarea integrala a Comenzii. Creditarea contului Builders va fi adusa la cunostinta Clientului prin intermediul unui mesaj informativ transmis in acest sens de Builders la adresa de e-mail asociata Contului Clientului. Pentru mai multe detalii privind aceasta procedura, va rugam sa cititi cu atentie prevederile sectiunii 7 de mai jos.
Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Builders si Clientul nu poate sa pretinda daune-interese, in cazul in care poate fi sau este prejudiciat in orice mod.
La momentul livrarii produselor comandate, Clientul are obligatia de a semna procesul verbal de predare si a scrisorii de transport (AWB) si de a primi pe mail factura aferenta produselor comandate.
Pentru comenzile telefonice (din lipsa adresei de mail), clientii au obligatia de a ridica factura fiscala si certificatul de garantie (dupa caz) de la sediul firmei din strada Matei Voievod, nr. 29A, Scara B sau de a se trimite contra-cost prin firma de curierat agreeata de catre Builders.ro.
Builders poate denunta unilateral Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta – cu exceptia in care Clientul a achitat Comanda situatie in care Builders va proceda la returnarea contravalorii achitate - sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
(i)             datele furnizate de catre Client, pe Site sunt incomplete sau incorecte;
(ii)            activitatea Clientului pe Site poate si/sau produce daune de orice natura lui Builders si/sau partenerilor acestuia;
(iii)           s-au inregistrat mai mult de doua livrari consecutive, esuate;
(iv)           pentru alte motive justificate.
In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe Site, toate Comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.
 
7.             Preturi si plata produselor
Preturile produselor si serviciilor oferite de Builders se stabilesc de catre aceasta, sunt preturi exprimate in LEI si sunt valabile si efective in Romania. Preturile afisate pot fi modificate de Builders fara notificarea si/sau informarea prealabila a Utilizatorului. In acest sens, Utilizatorul are obligatia de a verifica aceste preturi anterior efectuarii oricarei comenzi. La preturile afisate pe Site se adauga costurile de transport.
Toate comenzile se lanseaza online prin intermediul Site-ului. Builders nu garanteaza disponibilitatea anumitor produse afisate pe Site insa va notifica Clientul in cazul in care acesta opteaza pentru o Comanda de asemenea produse. Builders isi rezerva dreptul de a intrerupe comercializarea oricarui produs de pe Site, in orice moment, fara o notificare prealabila.
Preturile prezentate pe Site sunt exprimate  in Lei si includ TVA.
 
Preturile prezentate pe Site nu includ cheltuielile de livrare a produselor, care difera in functie de modalitatea de transport pentru care opteaza Clientul.
 
Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii Comenzii, in limita stocului disponibil.
Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii Comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
Produsele comandate prin intermediul Site-ului pot fi platite prin urmatoarele metode: card online, ramburs sau ordin de plata in baza facturii emise de Builders.
Factura se emite de Builders dupa cum urmeaza:
(i)            factura proforma - imediat dupa lansarea Comenzii, dar inainte de primirea Mesajului de Confirmare al Comenzii;
(ii)           factura finala - o data cu Mesajul de Confirmare al Comenzii.
In cazul in care Clientul opteaza pentru plata produselor in avans respectiv prin card online sau ordin de plata, dovada platii integrale trebuie trimisa catre Builders la adresa de e-mail: office@builders.ro, incarcarea, transportul si livrarea produselor comandate urmand a fi efectuate numai dupa creditarea contului bancar al Builders cu suma reprezentand contravaloarea integrala a Comenzii. In acest sens, Builders va comunica Clientului printr-un e-mail data la care contul sau a fost creditat cu contravaloarea integrala a Comenzii. 
 
In cazul in care Clientul opteaza pentru plata ramburs, factura va fi achitata integral la momentul livrarii produselor catre curierul care efectueaza livrarea.
Plata online  se realizeaza in conditii de siguranta deplina.
Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Builders utilizeaza platformele furnizorilor de solutii pentru plata online PAY U si Credit Europe Bank.
Finalizarea corecta a platii online presupune in principiu furnizarea numelui posesorului de card, codului cardului format din toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii, datei de expirare si a ultimelor trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura posesorului de card. Indiferent de valuta pe care Clientul o are in contul din care se achita contravaloarea Comenzii,  plata se realizeaza in lei, la cursul de schimb al bancii la care contul debitat este deschis. Builders nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul de plata.
Builders isi rezerva dreptul de a inregistra toate informatiile tehnice legate de accesarea Site-ului si de a furniza datele necesare autoritatilor competente pentru a depista orice tentativa de acces neautorizat, plasare de comenzi false sau alte operatiuni care sunt prevazute ca infractiuni de reglementarile legale privind activitatea pe internet si comertul electronic – Legea nr. 161/2003 Titlul III privind prevenirea si combaterea criminalitatii informatice.
Indiferent de modalitatea de plata, produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
Builders isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri si pentru anumite produse sa solicite plata exclusiv in avans.
 
8.            Livrarea
Builders depune toate diligentele ca livrarea produselor comandate sa fie efectuata conform datelor cuprinse in Mesajul de Confirmare al Comenzii.
Clientul ia la cunostinta de termenii privind livrarea produselor achizitionate de pe Site prin accesarea urmatorului link: [•].
Pentru comenzile care depasesc valoarea de 1000 lei cu tva, Builders Internet Corp SRL are dreptul de a solicita un avans de minim 50% din valoarea comenzii, iar in cazul in care clientul refuza plata acestui avans, Builders Internet Corp SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda.
 
9.            Returnarea, inlocuirea si garantia produselor
In prestarea Serviciului, scopul Builders este obtinerea satisfactiei Clientului urmare a produselor achizitionate.
In cazul in care un Consumator nu este multumit pe deplin de produsul achizitionat, va indicam sa se urmeze instructiunile privind modalitatea de returnare a produselor catre care sunteti directionat prin accesarea urmatorului link: [citeste regulament].
Builders ofera certificate de garantie,asa cum sunt puse la dispozitie de catre importator sau producator, pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 449/2003, ale O.G. nr. 21/1992, precum si cu orice alte dispozitii legale in vigoare. In cazul in care la despachetarea coletului se observa lipsa acestuia va rugam ca in cel mai scurt timp sa ne infromati pe mail : manager@builders.ro sau la telefon 0729.099.000.
La solicitarea de catre Consumator a drepturilor asociate garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate Clientului fara a i se solutiona garantia.
 
10.          Drepturile de proprietate intelectuala
Builders si/sau partenerii sai sunt detinatorii exclusivi ai drepturilor legale de proprietate intelectuala asupra graficii, formei, modalitatii de prezentare precum si a Continutului integral al Site-ului incluzand fara a se limita la marci comerciale, logo-uri, simboluri, texte, butoane, programe si baze de date, elemente de grafica web, imagini, scripturi, informatii despre produsele si serviciile Builders precum si orice alte date prezentate pe Site.
Continutul Site-ului nu poate fi descarcat, reprodus, modificat, transferat, vandut, distribuit, republicat, exploatat, copiat sau transmis in orice forma inclusiv forma electronica, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Builders. Cu toate acestea, Utilizatorul poate printa Continutul numai in scopuri personale si non-comerciale si doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile acestor Termeni si Conditii. Daca descarcati sau tipariti o copie a continutului Builders pentru uz personal, trebuie sa respectati toate drepturile de autor si alte notificari ale drepturilor de proprietate continute in aceasti Termeni si Conditii.
Nimic nu confera Utilizatorului dreptul de a utiliza numele Builders sau orice marci, logouri, domenii de nume, alte caracteristici de marca sau alte materiale care cad sub incidenta drepturilor de proprietate intelectuala si industriala ale Builders. Toate logo-urile, grafica, design-urile, antetele, pictogramele, script-urile si numele serviciilor sunt marci inregistrate, marci comerciale de drept comun apartinand Builders in Romania si/sau in alte tari. Marcile inregistrate de Builders nu pot fi folosite, inclusiv ca parte a marcilor inregistrate si/sau parte a numelor domeniilor, in conexiune cu niciun produs sau serviciu, in nicio maniera care poate cauza o confuzie si nu pot fi copiate, imitate sau folosite, in totalitate sau in parte, fara acordul scris si prealabil al Builders. Este interzisa comercializarea materialelor publicate si Continutului Site-ului de catre orice alte persoane decat Builders sau autorizate expres in acest sens de Builders.
Continutul acestui Site este proprietatea exclusiva a Builders si/sau a partenerilor sai si este protejat de prevederile legilor in vigoare in domeniul drepturile de proprietate intelectuala si al drepturilor de proprietate industriala.
Utilizatorul nu are dreptul de a crea o legatura de tip web-link catre Site decat in cazul in care a obtinut acordul scris sau in format electronic al Builders.
Sub aplicarea sanctiunilor prevazute de dispozitiile legale in vigoare, Utilizatorul intelege sa
(i) respecte si sa nu aduca atingere drepturilor de proprietate intelectuala sau industriala apartinand Builders si/sau partenerilor sai astfel cum acestea sunt mentionate mai sus
(ii) nu intreprinda vreo activitate si sa nu savarseasca vreun act, direct sau indirect, care sa conteste, sa dispute sau sa afecteze in vreun fel drepturile de proprietate intelectuala sau industriala ale Builders
(iii) nu incalce in niciun mod drepturile de proprietate intelectuala sau industriala apartinand Builders asupra Site-ului si
(iv) sa nu efectueze, direct sau indirect, vreo reproducere, distribuire, comercializare, inchiriere, imprumut, comunicare, radiodifuzare, copiere, modificare, afisare, transmitere, publicare, in orice forma, a Continutului si graficii Site-ului precum nici sa nu creeze vreun material derivat avand la baza Continutul si forma Site-ului.
Sustragerea datelor sau a altui continut de pe website pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colectie, compilatie, baza de date sau registru de adrese, fara permisiunea scrisa si prealabila din partea Builders, este interzisa.
Utilizatorul se obliga sa nu dezactiveze sau sa interfereze in vreun fel cu caracteristicile de securitate ale Site-ului sau caracteristicile care previn sau restrictioneaza copierea Continutui sau care impun limitari in folosirea Site-ului sau a Continutului.
 
11.          Raspunderea Builders
Builders nu garanteaza asupra actualitatii informatiilor afisate pe Site, a preturilor produselor in orice moment, asupra calitatii Site-ului din punct de vedere tehnic si functional precum nu garanteaza nici lipsa virusilor care ar putea exista pe Site sau a erorilor care ar putea fi inregistrate pe Site.
De asemenea, Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Builders nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de legaturi sau trimiteri catre alte site-uri in cadrul Site-ului nu implica sprijinirea de catre Builders a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele, nici vreo asociere cu operatorii lor, Builders neavand un control asupra functionalitatii site-urilor respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in cadrul acestora. Utilizatorul acceseaza, navigheaza si foloseste produsele si serviciile din cadrul acelor site-uri exclusiv pe propriul risc. 
Builders nu este in niciun fel si sub niciun aspect raspunzatoare pentru eventualele pierderi directe sau indirecte, a unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate sau pentru orice alt potential prejudiciu, pe care Utilizatorul le-ar putea sustine sau intrevedera, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a Site-ului sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta sau ca urmare a unor decizii bazate pe orice informatie furnizata prin intermediul Site-ului, inclusiv preturi ale produselor, sau a site-urilor aflate in legatura cu acesta.
Builders isi rezerva dreptul de a corecta greselile, inexactitatile si omisiunile si nu poate fi trasa la raspundere pentru acestea.
Builders nu poate fi raspunzatoare pentru nicio actiune desfasurata de catre Utilizator in baza informatiilor publicate pe Site. Informatiile si materialele sunt publicate pe Site exclusiv in scop informativ, nu reprezinta o oferta ferma de a contracta si nu genereaza in sarcina Builders nicio obligatie contractuala.
 
12.          Limitari
Utilizatorul accepta ca Builders poate limita utilizarea Site-ului precum si frecventa de accesare a Site-ului. De asemenea, Utilizatorul ia la cunostinta ca Builders poate modifica sau inchide Site-ul sau orice sectiune a acestuia oricand, fara a fi obligat la transmiterea unei notificari in acest sens. Builders nu va fi raspunzator in fata Utilizatorului, pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a oricarui serviciu.
 
13.          Suspendare. Incetare
Ori de cate ori Builders considera necesar precum si in cazul in care Utilizatorul nu utilizeaza Site-ul in conformitate cu prevederile legale aplicabile si ale prezentilor Termeni si Conditii, Builders are dreptul sa stearga sau sa dezactiveze Contul Utilizatorului, sa opreasca sau sa restrictioneze accesul Utilizatorului la folosirea Site-ului, imediat si fara vreo notificare prealabila, sa indeparteze sau stearga orice continut de pe Site, pentru orice motiv. In acest sens, Builders nu poate fi  raspunzator fata de nimeni, in cazul inchiderii sau restrictionarii accesului Utilizatorului la Site sau in cazul stergerii Contului creat de Utilizator.
 

14.    Politica de confidentialitate

Builders garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor Clientilor si se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Builders certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de
(i) Legea nr. 677/2001(republicata) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,
(ii) Legea nr. 365/2002(republicata) privind comertul electronic,
(iii) Ordonanta nr. 34/2014  privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare, precum si de alte  acte normative in vigoare.
Datele furnizate catre Builders sunt utilizate numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje, abonarea la newsletter etc.), conform legilor in vigoare.
Builders nu poate fi facuta responsabila de neglijenta Clientului privind securitatea si confidentialitatea Contului si a parolei aferente. De asemenea Builders nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de catre Site in scopul precizat in acesti Termeni si Conditii, precum nici pentru pierderea acestora sau copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui Client al Site-ului, de a modifica continutul Site-ului sau de a afecta in vreun fel serverul pe care ruleaza Site-ul, va fi considerata o tentativa de fraudare a Site-ului si va atrage aplicarea sanctiunilor legale prevazute in acest sens.
 
15.          Abonarea/dezabonarea la Newsletter si comentariile Utilizatorilor
In momentul in care Utilizatorul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Termenii si Conditiile, acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de Newslettere din partea Builders.
Datele preluate de la Utilizator in scopul expedierii Newslettere-lor, pot si vor fi utilizate de catre Builders in limitele Politicii de confidentialitate reglementata la sectiunea 14 anterioara.
Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Utilizator se poate face in orice moment:
·  folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere primite;
·  prin modificarea acceptului de a primi Newslettere, prin intermediul Contului.
Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.
Builders isi rezerva dreptul de a selectiona Utilizatorii carora le va trimite Newslettere, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi Newslettere, fara nici un angajament ulterior din partea Builders sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
Builders detine toate drepturile asupra continutului Newslettere-lor trimise catre Utilizatori, in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile Termenilor si Conditiilor.
Abonarea si dezabonarea la Newsletter-ul Site-ului este gratuita si voluntara. Mesajele trimise sunt in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.
Abonatii Newsletter-ului Site-ului pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul Newsletter-ului. Persoanele care au primit de la abonatii Newsletter-ului Site-ului mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Builders nu poate fi facut raspunzatoare sub nicio forma de actiunile abonatilor sai.
Builders isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la Newsletter, are orice fel de motive sa considere ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentilor Termeni si Conditii.
Builders isi rezerva dreptul de a nu publica pe Site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala sau orice forma de spam. Builders nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau alte comunicari electronice ale Utilizatorilor Site-ului, acestea fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor prezentilor Termeni si Conditii.
 
16.          Modificarea Termenilor si Conditiilor
Fara sa aiba vreo raspundere in acest sens, Builders isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage unilateral, in parte sau in intregime, prezentii Termeni si Conditii, in orice moment si fara nicio notificare prealabila, actiunile astfel intreprinse si rezultatele acestora fiind considerate ca acceptate de Utilizator in conditiile in care acesta continua sa acceseze si sa navigheze pe Site dupa afisarea Termenilor si Conditiilor modificate.
Versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor poate fi oricand consultata de catre persoanele interesate prin accesarea paginii numite "Termeni si Conditii".
 
17.          Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.
Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 
18.          Contact
Daca aveti intrebari in legatura cu prezentele prevederi va rugam sa ne contactati fie la numarul de telefon 0741450010, fie la numarul de fax 021/252.39.32 sau 021/643.42.28, fie prin e-mail la adresa office@builders.ro, fie prin posta la adresa strada Matei Voievod, nr, 29, Sector 2, Bucuresti.
 
19.          Juridic
Prevederile acestor Termeni si Conditiisunt interpretate in conformitate cu legistatia aplicabila din Romania. In cazul in care oricare dintre prevederile acestor Termeni si Conditii devine nula sau inaplicabila conform legislatiei in vigoare, nulitatea sau inaplicabilitatea nu vor afecta celelalte prevederi considerate ca fiind divizibile.
Orice disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii, inclusiv cele referitoare la valabilitatea, interpretarea, executarea sau anularea acestuia va fi solutionata pe cale amiabila.
In cazul in care partile nu ajung la o solutie amiabila in termen de 30 de zile de la transmiterea unei notificari in acest sens de catre o parte celeilalte parti, disputele vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de pe teritoriul Municipiului Bucuresti.
 
20.          Pretul Derizoriu
Vanzatorul face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
 
21.          Stocuri         
Ofertele sunt valabile in limita stocurilor disponibile.
In cazul in care produsele comandate nu mai sunt disponibile in stoc, Builders Internet Corp. SRL  nu este raspunzator si are dreptul de a anula comanda emisa de catre cumparator pentru acele produse, iar cumparatorul va fi instiintat automat prin email ca aceea comanda a fost anulata si in caz de plata in avans faptul ca banii au fost returnati in contul cumparatorului.
 
22.              INFORMATII PRIVIND DEEE
(i). Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat.
Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:
(ii) cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;
(iii) colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE.
(iV) Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce, ca in imaginea alaturata.
(V)Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseuri menajere si ca acestea fac obiectul unei colectari separate.
 
23.              INFORMATII PRIVIND CERINTELE DE PROIECTARE ECOLOGICA APLICABILE MASINILOR DE SPALAT RUFE DE UZ CASNIC
(i). Anexa IV din Regulamentul (UE) nr. 1015/2010 al comisiei din 10 noiembrie 2010 de implementare a Directivei 2009/125/CE a Parlamentului European si a Consiliului cu privire la cerintele de proiectare ecologica aplicabile masinilor de spalat rufe de uz casnic.
 
(ii). Valori de referinta la data intrarii in vigoare a prezentului regulament, cea mai performanta tehnologie disponibila pe piata pentru masinile de spalat rufe de uz casnic, in ceea ce priveste consumul de energie si apa al acestora, eficienta spalarii si emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare pentru programul standard la 60 grade Celsius pentru rufe din bumbac, cu incarcatura completa, este identificata dupa cum urmeaza (*) :
 
1. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 3 kg:
(a) consum de energie: 0,57 kWh/ciclu (sau 0,19 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 117,84 kWh/an, din care 105,34 kWh/an pentru 220 de cicluri si de 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;
(b) consum de apa: 39 litri/ciclu, adica 8 580 litri/an pentru 220 de cicluri;
(c) indicele de eficienta a spalarii: 1,03 ≥ I w > 1,00;
(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (900 rpm): nu sunt disponibile.
 
2. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 3,5 kg:
(a) consum de energie: 0,66 kWh/ciclu (sau 0,19 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 134,50 kWh/an, din care 122,00 kWh/an pentru 220 de cicluri si de 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;
(b) consum de apa: 39 litri/ciclu, adica 8 580 litri/an pentru 220 de cicluri;
(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;
(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 100 rpm): nu sunt disponibile.
 
3. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 4,5 kg:
(a) consum de energie: 0,76 kWh/ciclu (sau 0,17 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 152,95 kWh/an, din care 140,45 kWh/an pentru 220 de cicluri si 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;
(b) consum de apa: 40 litri/ciclu, adica 8 800 litri/an pentru 220 de cicluri;
(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;
(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 000 rpm): 55/70 dB(A) re 1pW.
 
4. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 5 kg:
(a) consum de energie: 0,850 kWh/ciclu (sau 0,17 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 169,60 kWh/an, din care 157,08 kWh/an pentru 220 de cicluri si 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;
(b) consum de apa: 39 litri/ciclu, adica 8 580 litri/an pentru 220 de cicluri;
(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;
(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 200 rpm): 53/73 dB(A) re 1pW.
 
5. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 6 kg:
(a) consum de energie: 0,90 kWh/ciclu (sau 0,15 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 178,82 kWh/an, din care 166,32 kWh/an pentru 220 de cicluri si 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;
(b) consum de apa: 37 litri/ciclu, adica 8 140 litri/an pentru 220 de cicluri;
(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;
(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 600 rpm): nu sunt disponibile.
 
6. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 7 kg:
(a) consum de energie: 1,05 kWh/ciclu (sau 0,15 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 201,00 kWh/an, din care 188,50 kWh/an pentru 220 de cicluri si 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;
(b) consum de apa: 43 litri/ciclu, adica 9 460 litri/an pentru 220 de cicluri;
(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;
(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 000 rpm): 57/73 dB(A) re 1pW;
(e) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 400 rpm): 59/76 dB(A) re 1pW;
(f) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 200 rpm): 48/62 dB(A) re 1pW (pentru masinile de spalat rufe de uz casnic incastrabile).
 
7. Masini de spalat rufe de uz casnic cu o capacitate nominala de 8 kg:
(a) consum de energie: 1,200 kWh/ciclu (sau 0,15 kWh/kg), ceea ce corespunde unui consum anual global de energie de 234,26 kWh/an, din care 221,76 kWh/an pentru 220 de cicluri si 12,5 kWh/an in modurile cu consum redus de putere;
(b) consum de apa: 56 litri/ciclu, adica 12 320 litri/an pentru 220 de cicluri;
(c) indicele de eficienta a spalarii: I w de 1,03;
(d) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 400 rpm): 54/71 dB(A) re 1pW;
(e) emisiile de zgomot transmise prin aer in timpul spalarii/stoarcerii prin centrifugare (1 600 rpm): 54/74 dB(A) re 1pW.
 
 
 
verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare