Promovare


Builders.ro nu face promovare in mod direct, chiar daca ofera la vanzare produsele oricarui fabricant, furnizor, importator sau dealer de materiale de constructii, aparate, finisaje si decoratiuni pentru casa si gradina. Doar suntem un site specializat in aceste produse si avem nevoie de produse bune si parteneri fideli. Nu face parte din politica noastra comerciala sa vindem publicitate, cu atat mai mult cu cat cea mai buna publicitate o fac tocmai clientii nostrii, care cumpara produsele, le recomanda sau critica si mai ales ... le voteaza.
 
1. Promovare partener
Asa ca in afara acestei promovari directe si esentiale, Builders.ro iti poate oferi conditii speciale de promovare in cadrul revistei de specialitate BuildersMagazine.ro. Daca esti partener (colaborator sau afiliat) beneficiaza de reduceri de pana la 50% la toate ofertele de publicitate BuildersMagazine.ro, cat si de pachete preferentiale studiate special pentru voi, partenerii Builders.ro. Daca doresti sa incepi o colaborare cu BuildersMagazine.ro, solicita un voucher aici.
 
2. Promovare indirecta clienti
Si totusi, din dorinta de a face informare tehnica pentru utilizarea corecta a produselor, Builders.ro a conceput o sectiune speciala intitulata "Ghid montaj" care promoveaza indirect anumite marci de produs, cu scopul declarat de asistenta si formare tehnica.
Din aceeasi dorinta, "Blogul" Builders.ro este un loc de intalnire al specialistilor nostrii cu utilizatorii, profesionisti sau amatori de bricolaj, un loc perfect pentru schimb de experienta si informari tehnice.
Specialistii Builders.ro si cei ai revistei BuildersMagazine.ro va asteapta, parteneri sau utilizatori, sa "Construim impreuna!" si sa ne promovam experienta si rezultatele.
 
verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare