Prezentare


 

Builders.ro este un magazin online de materiale de constructii, amenajari si decoratiuni casa si gradina, construit ca un sistem informatic integrat.

 
Parteneri
Alaturi de site-urile partenere My Builders (montaj), Builders Tools (inchiriere utilaje), Builders Academy (formare profesionala), Builders Club (club profesional), Builders Magazine (promovare si tehnologii), parte din programul "Synergy Webs" USA 2011, implementat in Romania prin societatea romano-americana Builders Internet Corp. SRL.
 
Copyright
Marcile propii, domeniile si sistemul de lucru sunt protejate "OSIM" Copyright 2012, drepturile apartinand societatilor Kochler and Kluger USA si Builders Internet Corp. SRL.
 
Produse
Site-ul colaboreaza cu peste 150 de furnizori romani si straini, livrand exclusiv in Romania peste 50.000 de produse diverse din toate domeniile materiale, amenajari si decoratiuni pentru constructii, din peste 200 depozite cu acoperire nationala, prin intermediul principalelor societati de transport si curierat romane. Garantia este asigurata prin peste 200 service-uri cu reprezentare nationala.
 
Service
Builders.ro asigura prin intermediul site-urilor partenere montajul si instalarea produselor achizitionate si inchirierea de unelte si utilaje, in orice localitate din tara.
Suplimentar utilizatorii site-ului pot beneficia de platforme de finantare - rate, de oferte speciale in cadrul Clubului propiu de formare profesionala sau informatii si consultanta tehnica, de gratuitate si promovare de specialitate pentru partenerii sai in conditii preferentiale.
 
Promotii
Programul de promotii al site-ului cuprinde pe langa ofertele speciale pentru clientii fideli, promotii zilnice, se sezon sau pe categorii de produse.
Pentru profesionisti si comenzi speciale, Builders.ro a creat sistemul corporate, care permite negocieri punctuale in functie de cantitate.
Prin programul de afiliere, Builders.ro permite colaboratorilor externi castiguri importante, beneficiind totodata de toate promotiile site-ului.
 
Echipa
Echipa de specialisti a Builders.ro te asteapta alaturi sa "construim impreuna", ca utilizator sau partener, in incercarea de a oferi un "spatiu virtual" integrat in care orice utilizator sa gaseasca "in realitate" orice produs, pentru livrare in orice locatie alaturi de orice serviciu asociat, la preturile cele mai bune.
 
Informatii
Pentru a ne cunoaste mai bine acceseaza sectiunile:
 
verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare