Proiect de DIY - un candelabru pentru spaţiul exterior

Proiect de DIY - un candelabru pentru spaţiul exterior

Postat în Corpuri de Iluminat la 26.07.2013

Prezentăm în acest proiect câteva idei de construcţie a unui candelabru. Un proiect de bricolaj inedit pentru oricine caută idei unice de iluminat pentru pridvor, punte sau orice spaţiu în aer liber. Proiectul de candelabru în aer liber este distractiv şi uşor de realizat. Tot ce ai nevoie este un coş din lemn, câteva borcane, lumânări cu LED-uri şi sfoară. Simplu nu? Acest scurt videoclip (http://www.youtube.com/watch?v=Au27Q7Zwrmo&feature=player_embedded), vă arată exact cum să realizaţi un candelabru. 

Legaţi cu sfoară marginea din metal a coşului. La sfârşitul sfoarei prindeţi cu un cârlig. Leagă borcanele cu sfoară apoi agaţă-le de partea metalică a coşului. Pentru a realiza acest lampadar porniţi pur şi simplu întorcând coşul cu susul în jos şi ataşaţi lumânările în borcane legate cu diferite lungimi de sfoară.

Poziţionaţi candelabrul într-un loc vizibil, cum ar fi un copac, o verandă, un foişor sau pe terasă. O să fiţi mândrii de lucrarea finală. Tot ce mai rămâne să vă spunem este spor la treaba în realizarea acestui candelabru deosebit. Iar pentru alte câteva idei de grădină importante și pentru depozitare, puteți să vă decorați propriul hangar din curte. Ne place să vedem verdeaţă şi plante cu flori în grădina noastră şi de ce nu într-un hambar!

Un sanctuar interior pentru a pune în evidenţă frumuseţea naturală a grădinii noastre. Şi în cazul în care nu reuşiţi, îl puteţi folosi întotdeauna ca loc de depozitare, un loc bun pentru a include câteva proiecte de artizanat, sau pur şi simplu pentru a sta departe de vacarmul vieţii cotidiene. Fie că sunteţi iubitor de lectură sau nu, acest spaţiu vă va oferii un plus de relaxare şi linişte.

Un minunat ghiveci cu flori planteză o sămânţă mică în mintea ta de prospeţime! Dacă sunteţi un grădinar pasionat, atunci înseamnă că acest proiect vă va fi de mare folos. Vă ajutăm să creaţi un spaţiu funcţional. Sperăm că există câteva idei aici, care vă vor inspira pe toţi la lucruri frumoase. Indiferent unde vă decideţi sau nu să puneţi un ghiveci, într-un colţ uitat, pe terasă, veranda sau într-un spaţiu de lucru, zona va căpăta un nou sens.

Sarcinile de grădinărit vă vor binedispune şi reprezintă o necesitate absolută. Organizaţi, sădiţi, folosiţi unelte şi instrumente potrivite, depozitaţi, organizaţi şi iluminaţi spaţiile cu plante şi flori din grădină şi decoraţi spaţiul ca să vă simţiţi ca în studioul unui adevărat designer de flori. Un dulap în curtea voastră va fi minunat! Este un loc perfect pentru depozitarea lucrurilor.

Le iubim pentru că au o serie întreagă de utilizări, inclusiv spaţii pentru răcoritoare, poate servi ca oficiu, depozitare birou, etc. Un mod optim de stocare a tuturor uneltelor necesare unei grădini. Iar pentru și mai multe idei de bricolaj, decorare și amenajare vă puteți inspira din toate articolele noastre de pe blogul builders.ro/blog  sau din revista BuildersMagazine.ro
 

 

Ioana Cucu
 

 

verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare