Creați un stil provocator de design prin accesoriile din grădină

Creați un stil provocator de design prin accesoriile din grădină

Postat în Articole de sezon la 01.08.2013

Vara asta e bine să săm la răcoare pe terasă! Cum suntem în plină vară, stilul plin de provocări, cu accesorii, în aer liber, se potriveşte perfect casei tale! Dacă ești posesorul unei terase şi stai la casă pe pământ, atunci poţi să amanajezi un spaţiu superb, proiectat special de tine şi pentru tine.

 

Stilul şi personalitatea ta se vor evidenţia prin numeroase accesorii de design inedit! Nu ai nevoie decât de scaune şi o masă cu stil, ghivece cu flori, un ceas, un grătar, o canapea, câteva perniţe şi câteva lapadare şi designul curţii tale va înflorii, printr-un stil inedit! Noi vă putem ajuta să vă mobilaţi curtea şi grădina voastră.

 

Puteţi să încercaţi, de exemplu, aceste produse, din poza de mai sus, pentru a vă amenaja propriul spaţiu, pe care îl aveţi la dispoziţie în curtea dumneavoastră. Aceste accesorii se numără printre cele mai populare şi oferă un stil de vis! Este posibil ca noile accesorii din curtea ta să-ţi îmbunătățească viaţa şi sănătatea.

 

Dacă îţi amanajezi grătarul în curte, poţi să iei masa cu prietenii tăi şi să creezi o ambianţă relaxantă. Poţi amenaja şi o potecă din piatră naturală. Şi ai grijă să nu lipsească ghivecele cu flori. Mai poţi adaugă şi la lampadare câteva flori sau ghivece. Pe verandă este bine să amplasaţi câteva ghivece şi o masă cu scaune, asta în cazul în care nu aveţi un foişor.

 

Pe verandă, mai puteţi amplasa câteva verigi de plante cu flori, pentru a aduce cât mai multă natură în spaţiu, cu verdeaţă proaspătă. Chiar dacă stilul foişorului u, sau al verandei, este clasic, acesta va dobândi un accent deosebit! Stilul supraetajat de flori poate crea un frumos spaţiu, unde te poţi bucura de o masă mare în familie, sau cu prietenii.

 

Oglinzile pot fi amplasate pe zonele protejate de ploaie, sub protecţia acoperişului. Ele sunt foarte schic şi reprezintă cel mai important accesoriu. Mai poţi pune câteva perniţe colorate pe canapea şi un mini-covoraş pe podea, în culori vesele. Dacă nu eşti posesorul unei case la curte, poţi să realizezi acelaşi lucru şi la bloc.

 

Chiar şi un balcon urban te scoate din problemele cotidiene, chiar fiind el şi închis. Poţi servii ceaiul sau cafeaua pe o tavă din lemn, pentru că lemnul este cel mai la îndemână material, din care îţi poţi realiza această tăviță. Culoarea pentru care poţi opta este turcoazul, la perne și se potriveşte perfect cu lemnul pentru un design fabulos şi irezistibil.

Ioana Cucu

 

 

verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare