Ce este necesar să luați de acasă atunci când mergeți la grătar?

Ce este necesar să luați de acasă atunci când mergeți la grătar?

Postat în Articole de sezon la 29.07.2013

Ai pornit într-o aventură în aer liber? Eşti un expert de camping, cu echipamentul gata de plecare? Sau poate ai toate elementele esențiale, plus alte câteva ce oferă confort şi o remorcă. Oricum, cu siguranţă există câteva lucruri din casă pe care le puteți reutiliză pentru camping. Gândiţi-va în acest fel: faceţi o achiziție ieftină pentru călătoria dvs, și apoi puneţi toate acestea împreună.

 

Asigurați-vă şi stabiliţi o zonă de odihnă frumosă, o locație în aer liber. O să vă punem la dispoziţie toate lucrurile necesare de care veţi avea nevoie pentru a va desfăşura campingul la care aţi visat! Iar pentru asta nu aveţi nevoie de multe cumpărături, puteţi chiar să utilizaţi propriile lucruri din casă sau grădină.

 

Dacă vă place scaunul din grădina de la domiciliu, veți vedea că acesta poate servi pentru camping, pentru relaxare. Când ambalaţi maşina, puneţi scaunele în picioare, unul deasupra celuilalt, astfel încât să aveţi loc şi pentru transportul celorlalte ustensile, cât şi a unei perechi de perne de interior. Folosiţi şi o găleată!Aceasta are multiple întrebuinţări pentru camping.

 

Poţi să iei la ţine un bidon cu apă şi unul cu apă şi săpun lichid, pentru curăţarea vaselor. Echipaţi-vă cu saci de gunoi şi coşuri de gunoi. Cuvele de metal sunt cele mai la îndemână, în special pentru zonele în care nu avem confortul de acasă, putem folosii de asemenea vase mici de unică folosinţă din plastic, sau de hârtie, care nu trebuiesc să fie acoperite de capace. Puneți câteva dintre toate aceste usetnsile în jurul mesei dvs. de camping, astfel încât să existe întotdeauna unul în apropiere, la îndemână.

 

Veți avea nevoie, de asemenea, de o zonă pentru a arunca toate obiectele nefolositoare la gunoi, în depozite mici atunci când gătiti. La fel ca acasă, aveţi nevoie de un depozit mare, de a colecta resturile și ambalajele nefolositoare. Deoarece suntem adepţii lucrurilor simple, optăm pentru un kit de dimensiuni mici de prim ajutor. Puteţi utiliza câteva dintre aceste kituri pentru rulota dumneavoastră, pentru că aceastea se potrivesc foarte bine în rucsaci și pungi şi se depozitează foarte uşor.

 

Pentru igienă folosiţi prosoapele de pe raft şi pentru uscare le puteţi agaţa pe uşa rulotei, în lumina soarelui. Dar puteți folosi, de asemenea, un suport, într-un loc ușor de acces, unde puteţi pune cheile, pungile și alte elemente care nu doriți să se piardă. Unii ar spune că a merge la camping înseamnă un proiect întreg de bricolaj, în amănunt. Mai aveţi nevoie şi de un deschizător de conserve, un deschiator de sticle, reprezentând unele dintre cele mai importante instrumente la locul de camping.

 

Pentru ca aventura în aer liber să fie una inedită nu uita de toate instrumentele şi ustensilele necesare! Instrumentele de grill, grătare elecrice, plite şi accesorii, produsele de curăţare, şi toate elementele necesare pentru legăturile de trasmisie şi coordonare, cum ar fi busole, ca să nu vă rătăciţi şi ceasuri. Lista poate constinua cu numeroase obiecte necesare dumneavoastră, pentru un champing perfect!

 

Ia şi un sac cu cărbune pentru grătar. Nu uita de tacâmuri care pot fi şi ele de unică folosinţă sau nu, depinde de preferinţele dvs. Dacă aveţi o familie numeroasă, trebuie cu atât mai mult să fiţi atenţi la necesităţile copiilor. Maşina, sau rulota trebuie echipată pentru siguranţa dvs. Pentru curăţarea mâinilor puteţi să folosiţi pulverizatoare sau şerveţele de unică folosinţă. Ca să aveţi băuturile proaspete şi fresh, trebuie să luaţi şi o lada frigorifică, foarte la îndemână şi pentru alimente!

 

Lada frigorifică trebuie să fie mereu prezenţă pentru camping, cât şi termosul. Ele sunt perfecte pentru un picnic reuşit! Dacă sunteţi plecaţi la camping împreună cu prietenii dvs., trebuie să luaţi neapărat o listă, să faceţi cumpărăturile împreună, pentru a înlătura orice problemă, care poate apărea pe parcurs. Poate ei nu au aceleaşi dorinţe cu ale dvs., iar dacă plecaţi doar cu o maşină, cu atât mai mult trebuie să luaţi în considerare toate detaliile şi preferinţele acestora!

 

Înainte să plecaţi de acasă verificaţi şi lista pe care aţi realizat- o iniţial în legătură cu alimentele şi toate cele necesare. Verificaţi bine casa înainte să plecaţi de la locul unde stați, dar şi rulota, ca să vă asiguraţi că totul este în regulă pentru a pornii la drum. Garajul dvs de acasă, poate fi de mare ajutor şi vă poate ajuta cu numeroase unelte de camping, instrumente, saci, genţi de mâna, pentru depozitarea lucrurilor şi nu uitaţi de toate lucrurile ce ţin de igienă, care reprezintă cea mai importantă parte din bagaj. Chiar dacă nu aveţi o rulotă mare, puteţi utiliza şi un mini-van, dar să aveţi în vedere toate aceate lucruri necesare şi o trusă de prim ajutor!

 

Ioana Cucu
 

 

verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare