Garantie


Builders.ro comercializeaza produse tehnice, materiale de constructii, aparate, amenajari si decoratiuni pentru casa si gradina, in conditii de garantie conforme legislatiei romanesti si europene aplicabile.
 
1. Certificate garantie
Produsele sunt noi, in ambalaje originale, sigilate, garantate de producatori conform categoriei specifice din care fac parte.
Pentru produsele vandute si livrate de Builders.ro vei primi la livrare in ambalajele originale certificatele de garantie emise de fiecare partener sau producator.
 
2. Centre service
Service-ul in garantie este asigurat prin retelele de service nationale ale furnizorilor si producatorilor parteneri Builders.ro, pe toata durata garantiei acordata de acestia.
Adresele, datele de contact si programul de lucru al centrelor service nationale pentru toti producatorii si partenerii Builders.ro sunt prezentate in Pagina "Centre Service", structurate pe judete si marci de produs, si sunt indicate individual in certificatele de garantie ale produselor achizitionate.
 
3. Service de garantie
Produsele reclamate ca defecte in perioada de garantie vor trebui prezentate la cel mai apropiat Centru service indicat in certificatul de garantie, centru ce va fi responsabil pentru garantia produsului pe intreaga durata a garantiei.
 
4. Garantie extinsa
In prezent Builders.ro nu acorda "Garantie extinsa" ca politica generala, ci doar "la cerere".
Conditiile de acordare a garantiei extinse, promotionala sau contra cost, se vor comunica la cerere, pentru fiecare produs.
 
5. Important
Te rugam sa verifici si sa ne informezi in maxim 48 de ore de la receptia produselor primite, cu privire la eventuala lipsa a certificatului de garantie din ambalaj, pentru produsele aflate in garantie, accesand Pagina "Contacteaza-ne!". Orice sesizare ulterioara nu va fi valabila si nu va fi luata in considerare, conform proceduri de lucru a furnizorilor Builders.ro.
 
verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare