Fidelitate


 
Builders.ro isi doreste sa iti arate cat de important este fiecare client pentru noi, iar pe cei mai fideli dintre voi sa ii recompenseze.
De aceea am creat sistemul Puncte de Fidelitate in doi pasi!
La fiecare comanda pe care o lansezi primesti puncte de fidelitate, 1 leu = 100 puncte de fidelitate si daca esti cu adevarat client Builders.ro poti deveni Client Silver/Gold/Platinum.
 
Puncte de fidelitate
 
•   La fiecare comanda pe care o lansezi, dupa ce efectuezi plata facturii, primesti in contul tau puncte de fidelitate egale cu valoarea facturii tale.
•   Oricand doresti poti vizualiza in contul tau numarul de puncte disponibile si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata.
•   Cu aceste puncte iti poti achizitiona Cupoane Cadou sau poti cumpara produse de pe www.builders.ro (100 puncte de fidelitate = 1 RON).
•   Cupoanele Cadou nu pot fi preschimbate in bani si sunt valabile 1 an de zile de la emitere.
•   Punctele de fideliatate cumulate se reseteaza in fiecare an si trebuie folosite inainte de 31 decembrie.
•   Produsele achizitionate pe baza punctelor de fidelitate si a cupoanelor cadou nu se returneaza.
•   Comenzile anulate, produsele returnate si neinlocuite cu altele sau renuntarea la cumparare nu genereaza puncte de fideliatate.
 
Client fidel
 
Daca esti client Builders.ro de cel putin 3 luni de zile poti deveni Client Silver, Client Gold sau Client Platinum:
 
Client
Valoare
cumparaturi
Builders Club
Promo speciale
Pret preferential
Rezervare 1 produs
Rezervare mai
multe produse
Cadouri
promotionale
Standard
50 lei
-
-
-
-
-
-
Silver
300 lei
DA
-
DA
DA
-
 
Gold
500 lei
DA
DA
DA
DA
DA
-
Platinum
1000 lei
DA
DA
DA
DA
DA
DA
 
Discounturile si beneficiile oferite de catre Builders.ro prin acordarea statutul de client fidel nu fac obiectul unei negocieri. Discounturile oferite nu sunt fixe.
 
Pentru a putea deveni client fidel trebuie sa aveti un cont de client pe www.builders.ro, cu o adresa de e-mail valida. Fidelizarea contului dvs se face automat, in maxim 5 zile din momentul atingerii pragului stabilit. In momentul in care contul dvs este fidelizat veti primi un e-mail de confirmare.
Cand veti intra in contul dvs pe www.builders.ro veti putea vedea preturile speciale si discountul de care beneficiati.
 
Beneficii Client Silver/Gold/Platinum:
 
•         preturi preferentiale pentru toate produsele afisate pe site;
•         accesul la promotii speciale, campanii, prezentari organizate de Builders.ro doar pentru clientii Silver/Gold/Platinum;
•         intaietate in rezervarea produselor cu stoc limitat si alte facilitati puse la dispozitie de Builders.ro acum si in viitor.
 
Punctele de fidelitate si contul de Client Silver/Gold/Platinum nu sunt transferabile.
Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la office@builders.ro sau la 021/252.39.32 sau 021/252.69.32.

Builders.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si programul de fidelizare, echivalenta punctelor de fidelitate, pragurile care trebuiesc atinse, cat si perioada de desfasurare a programului, fara o avertizare prealabila.
De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza dreptul de participare in programul de fidelizare a oricui, fara necesitatea unor explicatii in acest sens.
Prin participarea la aceast Program, participantii confirma ca au luat la cunostiinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament.
 
verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare