FAQs


 

Unde pot folosi eCardul Cadou?

Poti folosi eCardul Cadou pentru achizitii online pe www.builders.ro. Atentie! eCardul Cadou nu este un card "fizic", ci "online".

 

Cum verific soldul eCardului Cadou?

Pentru a verifica soldul eCardului Cadou intra pe www.builders.ro la Contul meu.

 

Cum pot sa platesc?

Poti plati online cu cardul sau prin ordin de plata.

 

Exista taxe pentru eCardul Cadou?

Nu. Vei fi taxat doar cu valoarea nominala a eCardului Cadou ales.

 

Pot modifica valoarea eCardului Cadou dupa ce am achitat factura?

Nu.

 

Cand expira eCardul Cadou?

eCardul Cadou nu expira, dar iti recomand sa il folosesti de indata ce il primesti pentru a nu uita de el.

 

Cum anulez comanda pentru eCard Cadou?

Daca data de livrare este astazi sau in zilele trecute nu poti anula comanda pentru eCard-ul Cadou, dar daca data de livrare este in zilele ce urmeaza poti sa anulezi comanda contactandu-ne la numerele de telefon 021/252.39.32 sau 021/252.69.32.

 

Pot returna eCardul Cadou?

Nu, nu poti returna eCardul Cadou dupa ce l-ai trimis si primit la adresa de e-mail indicata de tine.

 

Pot cumpara un eCard Cadou pentru mine?

Da. Pentru a face acest lucru trebuie sa introduci in campul "Cum vrei sa trimiti eCardul Cadou?" adresa ta de email, iar la nume destinatar sa introduci numele tau. Urmatorii pasi sunt identici. Atunci cand primesti eCardul Cadou prin email urmeaza instructiunile din mesaj pentru a putea utiliza eCardul Cadou.

 

Pot sa trimit eCarduri Cadou unor persoane diferite care au aceeasi adresa de email?

Da. Daca trimiti doua eCarduri Cadou diferite pentru doua persoane diferite, dar care impart aceeasi adresa de email, acestea vor primi doua mesaje. In corpul email-ului numele fiecarui destinatar va fi mentionat, de exemplu "Doamna Ioana Popescu, Andrei Vasilescu v-a trimis un eCard Cadou de la Builders.ro in valoare de ..... RON".

 

Cand este trimis eCardul cadou destinatarului?

eCardul Cadou este trimis destinatarului in data pe care ai ales-o. Data de livrare este setatat automat in sistem ca data de azi, asa ca daca nu selectezi alta data, mesajul va fi trimis in aceeasi zi in care achizitionezi cardul, imediat ce tranzactia este finalizata, desigur.

 

Ce primeste destinatarul cand ii trimit eCardul Cadou?

La data livrarii pe care o alegi, un mesaj va fi trimis destinatarului pentru a-l informa de primirea cadoului, impreuna cu un link, care duce la o pagina care ii va arata eCardul Cadou creat de tine (design-ul pe care l-ai ales, numele destinatarului, mesajul tau), valoarea si codul. De asemenea va primi cardul si alte instructiuni pentru a putea utiliza eCardul Cadou.

 

Cum aflu daca destinatarul a primit eCardul Cadou?

Vei primi un email de confirmare si un mesaj in momentul in care eCardul Cadou a fost vizualizat. Daca nu este vizualizat in 15 zile de la data la care l-ai trimis, vei primi un mesaj pentru a rezolva aceasta problema. Pentru alte nelamuriri ne poti contacta la 021/252.39.32 sau 021/252.69.32.

 

Vreau un eCard Cadou printat pentru a-l trimite cuiva drept cadou. Cum procedez?

Personalizeaza eCardul Cadou pentru destinatar si trimite-l pe email-ul tau, apoi listeaza-l pentru printare. In campul "Cum vrei sa trimiti eCardul Cadou?" selecteaza "listat", introdu adresa ta de email. Introdu numele destinatarului si mesajul tau, iar in momentul in care primesti eCardul Cadou prin email printeaza eCardul Cadou.

 

Ce fac daca pierd sau uit codul aplicabil eCardului Cadou?

eCardul Cadou are valoare de numerar, asa ca ar trebui protejat in consecinta. Daca nu il mai gasesti il poti lista din nou. Daca totusi cardul a fost pierdut sau furat trebuie sa ne contactezi imediat la sectiunea "Contacteaza-ne!" si vom interveni pentru a rezolva aceasta problema, prin emiterea eventuala a altui card.

 

Ce se intampla daca cineva face o copie a eCardului Cadou printat?

Daca cineva face o copie dupa eCardul Cadou listat si o foloseste, copia ta nu mai are valoare, asa ca trebuie sa ai grija cui ii dai eCardul Cadou. Indiferent cate copii sunt facute, valoare eCardului Cadou este legata de codul cardului. Atunci cand acest cod este folosit, valoare este extrasa de pe card, asa ca te sfatuim sa ne contactezi daca apare o situatie de acest gen.

 

← inapoi la sectiunea CARD CADOU

 
verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare