Corporate

Builders.ro este un site de materiale de constructii, aparate, amenajari si decoratiuni pentru casa si gradina destinat tuturor categoriilor de beneficiari.
In acest sens preturile produselor si promotiilor oferite au caracter general, indiferent de beneficiar, persoana fizica sau juridica, profesionist sau simplu utilizator. Cu toate acestea, din dorinta de a oferi cele mai bune conditii tehnice si comerciale societatilor de constructii si antreprenorilor de specialitate, Builders.ro a dezvoltat o sectiune special destinata utilizatorilor inregistrati "corporate", Builders Corporate Offers (BCO) care poate emite oferte personalizate in functie de volumul de produse solicitat, participarilor la licitatii etc.

1. Pentru cereri de oferta
Va rugam sa transmiteti cererile dvs de oferta corporate aici ›

2. Pentru suport tehnic
Specialistii nostri iti vor asigura asistenta tehnica de specialitate prin personalul propiu sau in colaborare cu producatorii sau specialistii Builders.ro pentru cererile de oferta sau comenzile transmise.
In cazul in care esti inscris ca utilizator al site-ului nostru, vei primi un raspuns in 24-48 ore, in functie de complexitatea solicitarii tale.

3. Contactare
In cazul in care esti doar un vizitator al site-ului, un operator te va contacta telefonic pentru verificarea solicitarii si preluarea datelor de inregistrare.
Pentru programare intalniri la sediul nostru te rugam sa ne contactezi utilizand informatiile prezentate la sectiunea "Date contact" sau daca ai un contract in derulare la sectiunea "Contacteaza-ne!"

Echipa Builders.ro te asteapta sa "construim impreuna"!

verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare