Contractare


Builders Web este un magazin online de materiale de constructii, poate cel mai complet din Romania, o adevarata platforma de produse si servicii din domeniul constructiilor, aparatelor, amenajarilor si decoratiunilor pentru casa si gradina.

 

1. Politica si filozofie comerciala

Desigur ca acest produs online nu poate exista fara partenerii nostri, producatori, importatori si dealeri, furnizori mari si mici, nationali si locali care vor sa ofere clientilor produsele lor . Builders Web este un loc de intalnire unic, "un spatiu virtual" in care un utilizator odata intrat poate gasi orice produs din domeniu, care sa-i poata fi livrat oriunde si oricand, din orice depozit si stoc, pe baza unui calcul de optimizare a timpilor si costurilor de transport.
 

2. Invitatie colaborare

Este motivul pentru care deschidem aici si acum o "Invitatie in Alb" destinata tuturor furnizorilor romani din domeniu sa ni se alature.
Putem semna contracte de distributie, comision sau colaborare, urmand sa prezentam produsele voastre spre vanzare.
Avem deja peste 60.000 produse inregistrate la data lansarii noastre online si intentionam dublarea lor cat si a partenerilor in primul an de existenta.
Daca vrei sa semnezi "Invitatia in Alb" a Builders.ro te rugam inregistreaza-te aici sau solicita trimiterea unui formular de contractare.
 
verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare