Confidentialitate


 

Declaratie de Confidentialitate si Securitate

Declaratia de Confidentialitate si Securitate se aplica site-ului www.builders.ro asa cum este prezentata in urmatoarele paragrafe.

Noi recunoastem si respectam importanta protejarii informatiilor personale (nume, adresa, e-mail, numar de telefon) pe care ni le furnizati. Acesta este motivul pentru care am creat prezenta Declaratie de Confidentialitate si Securitate, pentru ca dvs sa cunoasteti modul in care colectam, administram si dezvaluim informatiile personale pe care ni le furnizati prin intermediul site-ului  www.builders.ro. Prin inregistrarea informatiilor dvs personale pe website va dati acordul cu privire la modul in care noi le colectam, administram si dezvaluim.
Ne rezervam dreptul de a imbunatati sau modifica prezenta Declaratie de Confidentialitate si Securitate oricand si ca raspuns la schimbarile aduse legislatiilor aplicabile de confidentialitate si de protectie a datelor. Prezenta Declaratie de Confidentialitate si Securitate poate fi modificata oricand, in orice mod, fara o instiintare prealabila.
 
Cine suntem
SC Builders Internet Corp. SRL reprezinta o familie de companii ce functioneaza intr-un sistem integrat, care ofera produse si servicii complete pentru constructii, casa si gradina. Site-ul www.builders.ro este site-ul principal care ofera materiale de constructii si servicii asociate.
 
Colectarea si folosirea informatiilor personale
Noi adunam informatii personale pe care ni le furnizati atunci cand:
•         Vizitati website-ul sau va inregistrati pe acesta sau beneficiati de alte facilitati pe care vi le punem la dispozitie prin intermediul www.builders.ro;
•         Va inscrieti sau va inregistrati pentru a deveni membru in Builders Club;
•         Cereti o oferta de pret sau achizitionati unul dintre serviciile noastre pentru acasa;
•         Achizitionati, comandati, returnati, schimbati sau cereti anumite informatii despre produsele si serviciile noastre;
•         Inchiriati unelte sau echipamente din unul dintre magazinele partenere;
•         Contactati call center-ul nostru sau biroul de servicii clienti;
•         Cereti un certificat de garantie sau servicii de reparare;
•         Participati la un concurs sau tombola sau raspundeti la chestionarele noastre sau ne trimiteti comentarii si sugestii.
De asemenea putem aduna informatiile dvs personale de la partenerii nostri.
 
Protectia Datelor Personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, modificata prin Legea nr.272/2006 pentru completarea art.7 din Legea nr.506/2004 si OUG nr.13/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Builders Internet Corp. SRL, proprietarul www.builders.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.
In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Builders.ro prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.
SC Builders Internet Corp. SRL va putea transmite tertilor unele dintre datele furnizate de catre dvs numai în conditiile precizarii scopului acestei transmiteri si cu acordul prealabil al dvs, cerut în mod explicit.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul builders.ro.
 
Cumparaturi prin intermediul www.builders.ro
In momentul in care achizitionati produse si servicii prin intermediul site-ului nostru, aveti mai multe modalitati de plata.
Daca plata se face cu cardul de credit sau cardul de debit, dupa ce lansati comanda online, noi putem sa pastram informatii pentru a avea o evidenta a produselor cumparate de dvs, pentru a va procesa comanda, pentru a face livrarea in conditii optime si pentru a aduce imbunatatiri produselor si serviciilor pe care vi le oferim.
 
Cumparaturi prin intermediul www.builders.ro in numele altei persoane
Site-ul www.builders.ro va ofera posibilitatea sa comandati produse sau servicii pentru alte persoane decat dvs, de exemplu cadouri. SC Builders Internet Corp. SRL nu va furniza informatii despre aceea persona si nu va folosi informatiile pe care ni le transmiteti despre acea persoana in alt scop decat:
•         Pentru a trimite comanda si pentru a confirma livrarea;
•         Daca legea cere aceste informatii sau pentru a indeplini un ordin judecatoresc sau pentru procese legale;
•         Pentru a raspunde la cererilor legate de faptul ca mesajele dvs incalca drepturile unor terte parti;
•         Pentru a proteja dreptul de propietate intelectuala al SC Builders Internet Corp. SRL.
 
Protejarea confidentialitatii copiilor
Site-ul www.builders.ro nu a fost creat pentru a fi utilizat de copii cu varsta sub 18 ani si nu adunam informatii despre acestia cu buna stiinta.
 
Inregistrare online
Inregistrarea este un serviciu optional pus la dispozitie de site-ul nostru. Nu este necesar sa va inregistrati pentru a cauta produse sau pentru a cumpara online. Atunci cand va inregistrati vi se cer informatii personale ca: nume, adresa, numar de telefon, adresa e-mail, o parola si optional domeniile dvs de interes. Informatiile dvs de inregistrare pot fi folosite pentru a imbunatati modul de cumparare online, sa fie mai rapid si mai usor.
 
Call Center
Daca ne contactati pentru a va ajuta cu un produs, o livrare sau instalare, o intrebare legata de facturare sau alte servicii pe care le oferim vi se vor cere informatii, acestea ne ajuta sa va raspundem prompt la intrebari, de exemplu nume, adresa, numar de telefon la care va putem contacta. Putem pastra aceste informatii pentru a va ajuta pe viitor.
 
Servicii la domiciliu si inchirierea uneltelor si echipamentelor 
Atunci cand beneficiati de servicii la domiciliu vi se vor cere informatii ca  nume, adresa, numar de telefon, e-mail. Este posibil sa vi se ceara detalii legate de cardul de credit sau debit si adresa de livrare sau de instalare. Aceste informatii sunt folosite pentru a va ajuta cat mai rapid si eficient.
Pentru servicii de inchiriere va cerem si un act de identitate.
 
Preferinte de Confidentialitate
Preferintele de confidentialitate alese de dvs pot fi modificate oricand online pe site-ul nostru, de exemplu puteti alege sau nu sa primiti materiale promotionale prin e-mail, telefon sau posta.
 
Alte utilizari ale informatiilor personale
SC Builders Internet Corp. SRL  foloseste informatiile personale pe care ni le transmiteti pentru a imbunatati produsele si serviciile pe care vi le oferim, pentru a va informa in legatura cu promotiile si ofertele speciale care v-ar putea interesa si produsele si serviciile pe care vi le punem la dispozitie. Daca nu doriti sa mai primiti astfel de informatii va rugam sa cititi sectiunea Preferinte de Confidentialitate din prezentul document.
 
Concursuri si chestionare
Daca participati la un concurs sau raspundeti la un chestionar organizat de SC Builders Internet Corp. SRL va putem cere numele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail pentru a putea administra participarea dvs la acestea. De asemenea este posibil sa va cerem permisiunea sa va trimitem pe viitor informatii legate de www.builders.ro.
 
Sugesti si reclamatii
Primim sugestii si reclamatii de la dvs, comentarii, raspunsuri la chestionare si le folosim doar cu scopul de a urmari si imbunatati modul de utilizare al site-ului nostru si pentru a imbunatatii produsele si serviciile pe care vi le oferim.
 
Accesul la informatii personale
Puteti cere accesul la informatiile personale legate de dvs. Daca sunteti inregistrat pe www.builders.ro va puteti accesa contul in orice moment, in acest mod:
1.                   Apasati pe butonul "Log in" in partea de sus a paginii
2.                   Apasati pe butonul "Editare cont" in partea de sus a paginii.
Pentru informatii suplimentare in legatura cu modul de acces al informatiilor personale cititi sectiunea "Cum sa ne contactati" din Declaratia de Confidentialitate si Securitate.
 
Dezvaluirea informatiilor personale
SC Builders Internet Corp. SRL nu va comercializa sau inchiria informatiile dvs personale, fara acordul dvs prealabil, cu exceptia cazurilor prevazute in acest document.
 
Juridic
In cazul in care ni se prezinta un mandat de perchezitie sau in cazul unui alt tip de ancheta legala trebuie sa furnizam informatiile personale care ni se cer. De asemenea este posibil sa divulgam informatii personale pentru a colecta o datorie pe care o aveti fata de noi.
 
Vanzarea companiei
SC Builders Internet Corp. SRL isi rezerva dreptul de a transfera orice informatie pe care o detine despre dvs in cazul in care va decide sa  vinda sau sa transfere compania, o parte din aceasta sau bunurile acesteia unei terte parti.
 
Informatii suplimentare despre site-urile noastre
Atunci cand vizitati site-urile noastre noi adunam adresa IP de la toti vizitatorii nostri si alte informatii ca pagini solicitate, tipul de browser, sistem de operare si timpul mediu pe care il petreceti pe site-urile noastre, nu folosim aceste informatii pentru a va identifica.
 
Cookies: Site-ul nostru foloseste o tehnologie denumita "cookies". Un cookie este un element de data pe care site-ul nostru il trimite browserului, care apoi poate fi stocat pe hardul dvs pentru ca noi sa va putem recunoaste pe dvs si preferintele pe care le-ati setat atunci cand reveniti pe site. Toate paginile site-ului nostru pe care vi se solicita sa va logati sau care sunt personalizate, va cer sa acceptati cookies. Va puteti seta browserul sa va anunte cand primiti cookies. In orice caz, daca decideti sa nu acceptati cookies, limitati facilitatile pe care vi le putem oferi atunci cand vizitati site-ul nostru.
 
Tag-uri de urmarire: Site-ul nostru foloseste tehnologia denumita "tag-uri de urmarire". Aceste tag-uri de urmarire sunt folosite pentru a ne ajuta sa optimizam site-ul si sa il adaptam la nevoie dvs si  viitorilor utilizatori.
 
Masuri de securitate pe site-urile noastre
Atunci cand lansati o comanda pe site-urile noastre, toate informatiile comenzii dvs, inclusiv numarul cardului si adresa de livrare, sunt transmise pe internet, folosind tehnologia Secure Sockets Layer (SSL). Tehnologia SSL face ca browserul dvs sa codifice informatia comenzii dvs inainte de a o transmite serverelor noastre securizate. Tehnologia SSL este creata pentru a preveni ca altcineva, cu exceptia operatorilor site-ului nostru, sa captureze si sa vizualizeze informartiile dvs personale.
 
Informatii legate de comanda
In momentul in care lansati o comanda informatiile ne sunt transmise printr-o conexiune sigura, daca browserul dvs nu poate suporta nivelul de securitate, nu veti putea sa comandati produsul prin intermediul site-ului nostru. Cu toate acestea, nici un fel de data transmisa pe internet nu poate fi garantata ca fiind 100% sigura si SC Builders Internet Corp. SRL nu va poate garanta securitatea transmiterii informatiilor pe internet si nu poate fi trasa la raspundere.
 
Parola
Pentru a va asigura un nivel ridicat de securitate, accesul online la informatiile dvs personale este protejat de parola pe care o alegeti. Va recomandam sa nu dezvaluiti parola dvs nici unei alte persoane.
 
Cum sa ne contactati
Daca doriti sa ne contactati puteti face acest lucru astfel:
•         prin telefon la 0729.099.000 sau 0741.450.010
•         prin e-mail la office@builders.ro
•         prin posta la adresa str. Matei Voievod nr 29, sector 2 Bucuresti
 
verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare