eCard Cadou "Builders.ro"

Builders.ro iti pune la dispozitie o solutie rapida si eficienta de a face un cadou prietenilor, apropiatilor, partenerilor de afaceri, clientilor sau angajatilor, la achizitiile online prin Builders.ro.
eCard-ul Cadou Builders.ro este o solutie convenabila, versatila si "de efect", un cadou surpriza, care permite posesorului alegerea produsului dorit.

Sa trimiti un eCard Cadou este simplu, rapid si distractiv! Este cadou perfect pentru a sarbatori o ocazie speciala, pentru a spune "La multi ani!", "Multumesc!" sau "Felicitari!" sau pur si simplu pentru a inveseli ziua cuiva. Poti trimite eCardul Cadou in doua moduri: prin email sau poti printa eCardul Cadou personalizat si apoi trimite prin posta sau il poti inmana personal.

Cumpara eCardul Cadou!

Este usor sa personalizezi eCardul Cadou!

Ce valoare vrei sa introduci pe card?


Trimite eCardul Cadou

pe Email

*

*

*

*

Plata

In continuare, pentru plata si emitere, datele tale vor fi introduse in platforma specifica a partenerului nostru "Mobil Pay" pentru plata sigura a datelor transmise online.
consulta si sectiunea de intrebari frecvente

verified-by-visa mastercard securecode maestro paypal payu garantibank bonuscard card-avantaj crediteuropebank plata rate payu brd
Sistemul de plate in rate este in curs de implementare